2 személyre
hozzávalók
Az egész borsot, a koriander magot, a csillagánizs és a fahéjat szárazon megpirítjuk. Ezután beletesszük egészben a sertés csombot és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje a víz a húst. Hozzáadjuk a szójaszószt, a BBQ szószt, illetve a barna cukrot, majd mindezt megsózzuk. Felforraljuk, majd takaréklángon lefedve 5 órán keresztül, lassan főzzük. Ha a húst készre főztük, a saját levében hagyjuk kihűlni. Ezután kivesszük a főzőléből a húst, és egy villa segítségével szálakra tépkedjük. A főzőlé körülbelül egyharmad részét visszaforraljuk, majd újra kihűtjük és leszűrés után a tépett húshoz keverjük.
A lilahagymát megtisztítjuk, félfőre vágjuk, majd egy tálba tesszük. Sózzuk, hozzáadjuk a porcukrot és az almaecetet. 2 órát hagyjuk pácolni.
A bagettet félbevágjuk. Megkenjük Garabonciás natúr juhsajttal, rátesszük a rukkolát, majd a félbevágott koktélparadicsomokat, a savanyított lilahagymát, legvégül pedig a tépett húst. A baguette-t eresztben is ketté vágjuk, és tálaljuk.